Jaa kuka? Ai minä vai? En mä mitään oo tehny...

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Whoo!

Jotenkin historiallinen hetki! Mä vain vihdoinkin laitettua ensimmäisen pätkän Myw&Kyo paritus ficistä pätkän tonne Tokyo Boothille! WHOHOO!
Toivottavasti Yuffu arvostais sitä jotenkin, koska mä en oo enää nykyään niin hyvä keksimään mitään ficcejä ilman musiikkia ja nää mä oon kirjottanut aivan ilman musiikkia! Koska oon kirjottanut ne koulussa, koska mulla ei ole konetta kotona millä mä voisin kirjoittaa!
;;___;;

Kiitos äidin joka kuitenkin oli luvannut, että mä saisin tietokoneen jossain vaiheessa ittelleni, ettei mun tarttis aina mennä lainaamaan niiden konetta. Koska silloin mä en pysty yleensä olemaan yli 3 tuntia koneella ja mun ficcien kirjoittaminen tarttee paljon koneella olemista ja todella paljon musiikkia, sarjoja jne jne jne.

Toivottavasti äiti ja isä suostuu hankkimaan sen koneen, ellei ne oo unohtanut sitä, MIKÄ ON ERITTÄIN MAHDOLLISTA!
Koska ne ei yleensä koskaan muista mitään, jos niiden pitäis ostaa. Vaan ne muistaa just ne asiat mitkä pitää ostaa ja SÄ ITE maksat ne!

ARGH!
Nyt mä haluan ragdoll kissan ja sitä mä saisin paijailla, koska mulla on hirveet hellyydenosoituspuutteet nyt menossa. Tai sitten mun täytyy mennä Iran ja Yuffun luokse, jotta mä voin käyttää sen kaiken hellyyden Nobuun ja Meihin. Sekä Yuffuun ja Iraan, jos mä ylipäätänsä uskallan halata kumpaakaan niistä!
 XDDD


Mut joo mä jatkankin nyt noiden tehtävien tekemistä tässä mitä opettaja on meille nyt antanut.


see ya Sweet ones!


ps. pelottavaa kyllä nää mun tekstit on huomattavasti pitempiä kuin ne on yleensä koskaan ollutkaan... O__o