Jaa kuka? Ai minä vai? En mä mitään oo tehny...

perjantai 10. syyskuuta 2010

Whipiii

Hemmetti on ollu hauskaa kun porukat on ollut poissa kotoa noin pari päivää!
Toisaalta koulussa sitä vastoin EI oo ollut mitenkään kivaa, koska mut on putodettu tahallaan tuolilta. Mikä johtu siitä, että sen piti olla vaan pila potkasta mun tuolia, kun mä vähän keikuttelin sillä. LISÄKS! MUT NOLATTIIN TOTAALISESTI SILLÄ TEMPAUKSELLA!
KAIKEN LISÄKSI!
MULLA ON SEN TAKIA MUSTELMA OIKEASSA KÄSIVARRESSA LÄHELLÄ KAINALOA!
Oikeen kiva ja oikein nami paikka sille, varsinkin kun muutenkin joka paikka sattuu niin sitten vielä joku vitun mustelma siinä tekemässä vielä kipeemmäks paikkoja.


HItto oon kattonu viime yönä Angel nimistä sarjaa... koska mulla on kiire kattoo se sunnuntaihin mennessä, jotta mä voin sitten palauttaa Iralle ne tuotantokaudet.(1&2) ja sitten mä voin lainata ne loput siltä. En mä oo vielä varsinaisesti kattonut ku vasta 4 levyä, koska 5 levy meni melkein nukkuen kattomisessa.

Ihme että tänään sentään ehdein kouluun, vaikka tulinkin noin 15/20 minsaa myöhässä. Ei opettaja ainakaan siihen oo mitään sanonut, joten voi olla ettei se paljoakaan haittaa.
Koska me ollaan tietokone luokassa ja kaikilla pitäis vissiin olla tehtäviä...

Niin pitäis munkin varmaan tehdä niitä tehtäviä, mutta toisaalta mulla ei oo mitään inspiraatiota nyt kirjottaa mitään tehtäviä. Pitäis tulla se ficci-inspiraatio niin mä voisin joskus laittaa sen mun ficcini tonne Tokyo Boothille! Perkele...


Mutta joo... kai tää tästä sitten pikku hiljaa...